Sådan indretter du det perfekte badeværelse i 6 nemme steps

Står du med et badeværelse, der skal have den helt rette indretning? Så kan du med fordel læse med her.

I denne artikel vil vi gennemgå 6 enkle steps til at få et perfekt indrettet badeværelse.

Der er nemlig nogle ting, der er værd at overveje, når man har med indretningen af sit badeværelse at gøre. Og der er især nogle ting, som er lækre at have.

Lad os gå i gang.

#1 - Start med at overvej, hvad du har plads til

Først og fremmest skal der lægges en plan for, hvad du har plads til. Badeværelser er meget forskellige, og der kan derfor være stor forskel på, hvad man har plads til, alt efter hvor man bor.

Bor man i en lille lejlighed i København, eller har man en stor gård på landet, så er der store chancer for, at badeværelserne kommer i forskellige størrelser.

Der er derfor også stor forskel på, hvad man har plads til. Du kan derfor starte med at overveje, hvad der er af muligheder på dit badeværelse.

Er der plads til en vasketøjskurv? Er der plads til et opbevaringsmøbel? Hvor skal håndklæderne være, og er der overhovedet plads til dem alle? Tandbørster, sæbe, osv. Hvad er der plads til, og hvor kan de bedst være?

Første step er planlægningen. 

#2 - Opbevaring

Næste step handler så om at finde løsninger i forhold til opbevaring. Det er nemlig en af de mere vigtige ting at overveje, inden man for alvor går i gang med indretningen. Jo bedre opbevaringsløsninger, jo større chance er der for, at badeværelset også vil forblive lækkert over tid.

Badeværelset er nemlig ofte et sted, hvor der skabes rod. Og især hvis man er flere mennesker om det samme badeværelse.

Opbevaring kan se ud på mange forskellige måder, og det handler nok mest om, hvor tingene skal opbevares. Har du åbne hylder, så skal du have fat i nogle kasser eller lignende, som har et flot og lækkert design. Det kan være fletkurve eller noget i den stil, eller det kan være noget, der passer bedre til din smag, hvis du ikke er til denne type.

Har du ikke åbne hylder, så behøver opbevaringen måske ikke at have et mere unikt design, og her kan du så sikkert være lidt mere fri til at vælge nogle billigere løsninger.

Der er naturligvis også ting, som ikke er tjent med at blive sat i kasser. Det er mange af disse ting, som ofte bliver brugt på daglig basis.

Hvordan skal tandbørsten for eksempel stå og opbevares. Kunne du måske overveje at få en flot keramik kop til dette formål? Eller er der en anden løsning, der kunne være endnu pænere?

Det samme gælder sæben. Skal den bare stå i den beholder, som den kom i, eller kunne du måske gøre lidt ekstra ud af det og skaffe en flot sæbedispenser til formålet?

Find små enkle og flotte løsninger til alle de ting, der skal opbevares. Og sørg for at skabe et samspil mellem design og farver, så det virker til, at du har tænkt over det hele. 

#3 - Badeværelse møblementet

Hvis du er så heldig, at du har plads til lidt møblement på badeværelset, så skal du helt sikkert også have dette. Det kan se godt ud med et lille hyldesystem, hvor du kan have lidt flotte ting stående.

Det kan også være praktisk med lidt ekstra møbler på badeværelset. Måske en lækker stol, hvor man kan klare neglene. Der er mange muligheder for dem, som har plads på badeværelset.

En ting, som nærmest er en nødvendighed at have på sit badeværelse, når det gælder møblement, og som du derfor også bør overveje, er vasketøjskurven. Du kan helt sikkert finde flere forskellige flotte modeller, som kan bindes sammen med resten af din indretning på dit badeværelse.

#4 - Skab den rette lyssætning

Når alle møbler er rykket ind, og alle tingene er så godt som på plads. Så tag et kig på lyset på badeværelset.

De fleste badeværelser har kedelige lamper, og de har kedeligt koldt lys. Lyset på badeværelset skal selvfølgelig være funktionelt, så man ikke kommer til skade derude, men det kan også være lækkert på en og samme tid.

Med lækre designer lamper kan man virkelig give sit badeværelse et flot udtryk. Det er ofte lamper, der bliver glemt på badeværelset, men det er en kærkommen ven til dem, der ønsker sig det perfekte badeværelse.

Den helt rette designer lampe kan virkelig binde hele badeværelset sammen. Og hvis badeværelset skal være perfekt, så skal alt spille.

#5 - Nye håndklæder

Når alt skal spille, så betyder det faktisk også, at du måske skal kigge lidt på dine håndklæder og andet grej til badeværelset.

Mange glemmer, at håndklæderne faktisk ofte hænger fremme, når de hænger til tørre. Har du ikke de rigtige håndklæder i den rigtige farve, der kan spille sammen med resten af badeværelset, så skal du overveje at få det.

De fleste vil blive irriteret over at se håndklæder, som ikke matcher med resten af indretningen på badeværelset. Og siden de skal bruges næsten hver dag, så vil de altid hænge der, og dermed vil de altid irritere øjet.

Undgå denne følelse ved at købe nye flotte håndklæder, som passer ind i farve og stil på dit nyindrettede badeværelse. 

#6 - Planter

Den sidste ting, som kan give prikken over i’et, er planter. Der kan nogle gange være sparsomt med lys på et badeværelse, men der er nogle planter, som egner sig godt til dette.

Find nogle af dem, og skab muligheden for lidt liv og farve med planter på badeværelset. Det vil få dit badeværelse fra flot til perfekt. 


 

Menu
Top