Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde bambustandbørste. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bambustandbørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Hvid (1 stk)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Hvid (1 stk)” fås til 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Humble brush soft tandbørste til voksne.
Hvid. Med bløde børstehår som skånsomt og effektivt renser tænderne.   Tandbørsterne fra Humble har et håndtag lavet af 100 % biologisk nedbrydeligt, bæredygtigt dyrket bambus.
Børsterne er lavet af nylon-6. E…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Medium Sort (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Medium Sort (1 stk) til kun 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MILJØVENLIG BAMBUSTANDBØRSTE The Humble Co.
Bambustandbørste er en miljøvenlig tandbørste til voksne, der ønsker et mere bæredygtigt alternativ til plastiktandbørsten.
Denne bambustandbørste har sorte børstehår med medium hårdhed i nylon-6. ANVENDELSE An…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Blå (1 stk)

Næste anbefaling er “The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Blå (1 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Blå (1 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Humble brush soft tandbørste til voksne.
blå. Med bløde børstehår som skånsomt og effektivt renser tænderne.   Tandbørsterne fra Humble har et håndtag lavet af 100 % biologisk nedbrydeligt, bæredygtigt dyrket bambus.
Børsterne er lavet af nylon-6. Em…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Lilla (1 stk)

Produkt nummer 4 på vores “bambustandbørste-liste” er The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Lilla (1 stk) som du lige nu kan købe for 29,95 hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Humble Brush – Vegansk bambustandbørste med ergonomisk greb og skånsomme nylonbørstehårHumble Brush er en serie af vegansk certificerede tandbørster fremstillet af 100% bionedbrydelig bambus med børstehår af nylon-6.
De bløde børstehår er skånsomme for tæ…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Bambustandbørste – Medium – Grøn

Forhandlerens beskrivelse:
Bambus tandbørste fra Hydrophil Den skønneste bambustandbørste fra Hydrophil. Tandbørsten er af bæredygtig bambus og har børstehår af ricinusolie (castorolie).
Den er dermed et naturligt, plastfrit og vegansk alternativ.
Tandbørsten har en holdbarhed på c…

Se hos Økofamilien ❯❯

6: Bambustandbørste – Super soft – Lilla

Forhandlerens beskrivelse:
Bambus tandbørste fra Hydrophil Fantastisk bambustandbørste fra tyske Hydrophil. Tandbørsten er af bæredygtigt dyrket bambus og har børstehår af ricinusolie – også kendt som castorolie.
Bambustandbørsten er dermed et naturligt, plastfrit og 100% vegansk a…

Se hos Økofamilien ❯❯

7: Bambustandbørste – børn – Rød

Sidste produkt på vores liste er Bambustandbørste – børn – Rød som vi har fundet til 39,- hos Økofamilien.

Forhandlerens beskrivelse:
Bambus tandbørste til børn fra Hydrophil Det her må siges at være en bæredygtig bambustandbørste hele vejen igennem. Tandbørsten er i bambus og selve børstehårerne er lavet af ricinusolie (castorolie).
Tandbørstehårerne er i kategorien soft, der egner sig…

Se hos Økofamilien ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bambustandbørste i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bambustandbørste:

Dyreste Bambustandbørste på listen er Bambustandbørste – Medium – Grøn fra Økofamilien med en pris på 39.00. Billigste udvalgte Bambustandbørste er The Humble Co. bambustandbørste barn – hvid som du kan købe for 21.00 hos Den Glade Mund. Forskellen på de to priser er 18 kr.
Ovenstående Bambustandbørste data og priser er hentet fra 4 butikker (Helsebixen.dk, Økofamilien, Den Glade Mund, Med24). Alle Bambustandbørste tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.