Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde bambustandbørste. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bambustandbørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Medium Sort (1 stk)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Medium Sort (1 stk)” fås til 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MILJØVENLIG BAMBUSTANDBØRSTE The Humble Co.
Bambustandbørste er en miljøvenlig tandbørste til voksne, der ønsker et mere bæredygtigt alternativ til plastiktandbørsten.
Denne bambustandbørste har sorte børstehår med medium hårdhed i nylon-6. ANVENDELSE An…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Blå (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Blå (1 stk) til kun 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Humble Brush tandbørste er certificeret vegansk og fremstillet af nylon samt 100% bæredygtigt dyrket bambusHumble Brush er en serie af veganske tandbørster fremstillet af 100% bionedbrydelig, økologisk bambus med børstehår af nylon-6.
Børstehårene har en…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Lilla (1 stk)

Næste anbefaling er “The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Lilla (1 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Lilla (1 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Humble Brush – Vegansk bambustandbørste med ergonomisk greb og skånsomme nylonbørstehårHumble Brush er en serie af vegansk certificerede tandbørster fremstillet af 100% bionedbrydelig bambus med børstehår af nylon-6.
De bløde børstehår er skånsomme for tæ…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Hvid (1 stk)

Sidste produkt på vores liste er The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Soft Hvid (1 stk) som vi har fundet til 29,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Humble Brush – Bæredygtig tandbørste fremstillet af økologisk bambus og nylon-6Tandbørsterne fra The Humble Co.
er en serie af veganske tandbørster fremstillet af 100% bionedbrydelig bambus med børstehår af nylon-6.
Den lave vandabsorptionsevne og den blø…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bambustandbørste i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bambustandbørste:

Dyreste Bambustandbørste på listen er Bambustandbørste – Medium – Grøn fra Økofamilien med en pris på 39.00. Billigste udvalgte Bambustandbørste er The Humble Co. Bambustandbørste Voksen Medium Sort (1 stk) som du kan købe for 29.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 9.05 kr. – de 4 Bambustandbørste vi har fundet koster i gennemsnit 153.7 kr.
Ovenstående Bambustandbørste data og priser er hentet fra 4 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, Med24, Økofamilien). Alle Bambustandbørste tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.