Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor tandbørsteholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Doctor tandbørsteholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: House Doctor – Cement Tandbørsteholder

  • Mærke: House Doctor

Sidste produkt på vores liste er House Doctor – Cement Tandbørsteholder som vi har fundet til 67,- hos Bolig & Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Cement fra House Doctor er en moderne og flot krukke, lavet af cement Brug den som en flot tandbørsteholder på badeværelset.
Det rå cement giver kant og karakter til indretningen og passer perfekt til en moderne og stringent stil. Du kan også bruge den so…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste House Doctor Tandbørsteholder på listen er House Doctor – Cement Tandbørsteholder fra Bolig & Haven med en pris på 67.00. Billigste udvalgte Tandbørsteholder er House Doctor – Cement Tandbørsteholder som du kan købe for 67.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående House Doctor Tandbørsteholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Bolig & Haven). Alle House Doctor Tandbørsteholder tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandbørsteholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandbørsteholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandbørsteholder: