Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor tandbørsteholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Doctor tandbørsteholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cement, Tandbørsteholder by House Doctor (H: 11,3 cm. x D: 7,6 cm., Grå)

  • Dagens pris: 68,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99.00, nu kun 68,-.
    Du sparer 31 kr. / 31 %
  • Fundet hos Bolig & Haven
  • Mærke: House Doctor

Sidste produkt på vores liste er Cement, Tandbørsteholder by House Doctor (H: 11,3 cm. x D: 7,6 cm., Grå) som vi har fundet til 68,- hos Bolig & Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Cement fra House Doctor er en moderne og flot krukke, lavet af cement Brug den som en flot tandbørsteholder på badeværelset.
Det rå cement giver kant og karakter til indretningen og passer perfekt til en moderne og stringent stil. Du kan også bruge den so…

Se hos Bolig & Haven ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste House Doctor tandbørsteholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse House Doctor tandbørsteholder:

Dyreste House Doctor Tandbørsteholder på listen er Cement, Tandbørsteholder by House Doctor (H: 11,3 cm. x D: 7,6 cm., Grå) fra Bolig & Haven med en pris på 68.00. Billigste udvalgte Tandbørsteholder er Cement, Tandbørsteholder by House Doctor (H: 11,3 cm. x D: 7,6 cm., Grå) som du kan købe for 68.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 House Doctor Tandbørsteholder vi har fundet koster i gennemsnit 68 kr.
Ovenstående House Doctor Tandbørsteholder data og priser er hentet fra 2 butikker (Bolig & Haven, Likehome.dk). Alle House Doctor Tandbørsteholder tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandbørsteholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandbørsteholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandbørsteholder: