Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie tandpasta. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie tandpasta tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g)” fås til 20,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trixie hundetandpasta med frisk mintsmag forebygger plak og dårlig åndeDenne variant af Trixie hundetandpasta har en mild smag af mint.
Den er udviklet specielt til forebyggelse af tandproblemer – og så giver den oven i købet din hund en dejlig frisk ånde…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g)

Sidste produkt på vores liste er Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g) som vi har fundet til 31,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Trixie hundetandpasta med lækker oksekødssmag gør tandbørstningen til en sjov oplevelse for dit kæledyrDenne variant af Trixie hundetandpasta er udviklet specielt til at hjælpe din hund med at holde god mundhygiejne.
Den milde formel giver en skånsom, men…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trixie tandpasta i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trixie tandpasta:

Dyreste Trixie Tandpasta på listen er Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 31.00. Billigste udvalgte Tandpasta er Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g) som du kan købe for 20.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 11 kr. – de 2 Trixie Tandpasta vi har fundet koster i gennemsnit 25.5 kr.
Ovenstående Trixie Tandpasta data og priser er hentet fra 6 butikker (Helsebixen.dk, MyPets.dk, Well.dk, Os Med Kæledyr, Med24, Proshop.dk). Alle Trixie Tandpasta tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandpasta guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandpasta blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandpasta: