Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie tandpasta. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie tandpasta tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g)” fås til 31,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TANDPASTA TIL HUNDE Tandpastaen fra Trixie er med bøfsmag og udviklet til hunde.
Tandpastaens smag af bøf gør det nemmere at få hunden med på en tandbørstning! Tandpastaen beskytter mod bakterier og plak ved regelmæssig brug….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g)

Sidste produkt på vores liste er Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g) som vi har fundet til 20,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Trixie hundetandpasta med frisk mintsmag forebygger plak og dårlig åndeDenne variant af Trixie hundetandpasta har en mild smag af mint.
Den er udviklet specielt til forebyggelse af tandproblemer – og så giver den oven i købet din hund en dejlig frisk ånde…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Trixie Tandpasta på listen er Trixie Tandpasta Bøfsmag Til Hund (100 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 31.00. Billigste udvalgte Tandpasta er Trixie Tandpasta Myntesmag Til Hund (100 g) som du kan købe for 20.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 11 kr.
Ovenstående Trixie Tandpasta data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Trixie Tandpasta tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandpasta guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandpasta blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandpasta: