Elektrisktandbørste.dk: Find blandt 1458 Produkter | 14 Kategorier | 43 Brands | 108 Forhandlere

Bedste Jordan Tandpasta: Se top 4

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Jordan tandpaste. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 4 Jordan tandpaste

  De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Jordan tandpaste | ✅ Tandpasta-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Jordan tandpaste

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Jordan tandpaste som du kan finde lige nu.

  1: Jordan Green Clean Junior Tandpasta 6+ (50 ml)

  Hvorfor vælge Jordan Green Clean Junior Tandpasta 6+ (50 ml)?

  Tandpasta der er velegnet til børn på 6 år og derover. Tandpastaen er baseret på 98% naturlige ingredienser og indeholder ingredienser som xylitol og ekstrakt fra kamilleblomst. Anvendelse: Anvend en mængde på størrelse med en ært og sørg for at minimere indtaget.

  2: Jordan Green Clean Caries Protection Tandpasta (75 ml)

  Hvorfor vælge Jordan Green Clean Caries Protection Tandpasta (75 ml)?

  Tandpasta der er skabt med tanke på dig og miljøet. Tandpastaen er baseret på 98% naturlige ingredienser og indeholder ingredienser som xylitol og ekstrakt fra grøn te. Anvendelse: Anvend en mængde på størrelse med en ært og sørg for at minimere indtaget.

  3: Jordan White Smile 75 ml

  Hvorfor vælge Jordan White Smile 75 ml?

  Jordan White Smile er en skandinavisk kvalitetstandpasta, der med sin kombination af xylitol og fluor giver stærkere tænder. Derudover er tandpastaen specielt udviklet til at fjerne de daglige pletter fra f.eks. te og kaffe for naturligt hvidere tænder. Tandpastaen har en dokumenteret effekt allerede efter 1 uge. Og samtidig er den skånsom mod emaljen.Tandpastaen har et mildt skum og mintsmag.Udover at have en gode skandinaviske kvalitet, så vil tandpastaen med sit lækre skandinaviske design også se godt ud på ethvert badeværelse.• Whitening tandpasta• Dokumenteret effekt efter 1 uge• Xylitol og fluor for ekstra stærke tænder

  4: Jordan Green Clean Kids Toothpaste 0-5 Years 50 ml

  Hvorfor vælge Jordan Green Clean Kids Toothpaste 0-5 Years 50 ml?

  Børns første tænder kræver en speciel pleje. Derfor har Jordan udviklet en en speciel tandpasta, som retter sig specielt til børn mellem 0-5 år. Denne tandpasta indeholder derfor også den rigtige mængde af fluorid (500 ppm), samt ingen spor af SLS, parabener eller sukker.Tandpastaen indeholder en mild smag af hindbær.

  Andre mærker af tandpaste

  På vores liste her har vi samlet de Jordan bedste tandpaste på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tandpasta til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top