Elektrisktandbørste.dk: Find blandt 1458 Produkter | 14 Kategorier | 43 Brands | 108 Forhandlere

Bedste InnovaGoods Tandpasta: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste InnovaGoods tandpasta på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder

  UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder

  Hvorfor vælge UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder?

  UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder er et innovativt og funktionelt produkt, der er designet til at beskytte dine tandbørster mod bakteriel forurening. Dette 3-i-1 multifunktionelle apparat består af en tandbørsteholder, en tandpastabeholder og en UV-steriliseringsenhed.

  Apparatet er lavet af ABS-materiale og har et praktisk og elegant design, der passer perfekt til ethvert badeværelse. Det er let at installere på væggen med klistermateriale, og det kan nemt skilles ad til rengøring. Der er plads til fem tandbørster, så hele familien kan bruge den.

  UV-steriliseringsenheden bruger ultraviolet lys til at desinficere tandbørsterne og eliminere bakterier og mikroorganismer i løbet af få minutter. Denne teknologi er 99,9% antibakteriel og eliminerer behovet for kemiske eller giftige produkter. UV-steriliseringen er hurtig og tager kun 4-5 minutter, og enheden slukker automatisk efter steriliseringen.

  Apparatet har en tænd-knap og er genanvendeligt. Det er økovenligt og sikkert at bruge. UV-lyset har en længde på bølgen på UV-C 260 nm og har en levetid på mere end 25000 timer. Der er også en DC-USB-kabel inkluderet med en kabellængde på 100 cm.

  Pakken inkluderer en emballage og manual på 24 sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk.

  UV-steriliseringsapparat til tandbørster med holder og tandpasta beholder er den perfekte løsning for en mere behagelig og sikker tandbørstning. Med dette produkt kan du være sikker på, at dine tandbørster er beskyttet mod bakteriel forurening og er altid klar til brug.

  En komplet og effektiv 3-i-1 multifunktionel UV-steriliseringsapparat til tandbørster, med tandpastabeholder og vægbeslag til at sætte den op på væggen med klistermateriale. Denne familievenlige tandbørsteholder har plads til 5 tandbørster, og den kan nemt skilles ad i forbindelse med rengøring. Det er den perfekte løsning til at opnå en mere behagelig og sikker tandbørstning ved at beskytte tandbørsterne mod bakteriel forurening takket været det ultraviolette lys, som nemt og hurtigt desinficerer dem, hvilket eliminerer bakterier og mikroorganismer i løbet af få minutter. Specifikationer: Materiale: ABS Innovativt og funktionelt design Type: Elektrisk Genanvendelig Tredobbelt funktion: UV-sterilisation Tandbørsteholder Beholder Økovenli: uden kemiske elle giftige produkter Anti-bakterie: 99,9 % Hurtig desinficering: Ultraviolet lys 4-5 min Tænde-knap Slukker Automatisk Kapacitet til 5 tandbørster Nem installering med klister materiale Skal skilles ad til en nem rengøring Praktisk, nem og sikker brug Inkluderer: DC-USB-kabel Kabellængde: 100 cm UV-lys: 2 W >25000 h Længde på bølgen: UV-C 260 nm DC: 5 V / 200 mA Ca. mål: 21,5 x 13 x 6,7 cm Emballage og manual på 24

  Andre mærker af tandpaste

  På vores liste her har vi samlet de InnovaGoods bedste tandpaste på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tandpasta til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top