Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Ekulf tandtråd. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ekulf tandtråd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ekulf RiserFloss Tandtråd 30 m (1 stk)

  • Dagens pris: 36,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 42.00, nu kun 36,95.
    Du sparer 5 kr. / 12 %
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Ekulf

Vores første anbefaling er “Ekulf RiserFloss Tandtråd 30 m (1 stk)” som lige nu er på tilbud hos Helsebixen.dk.

Her er prisen sat ned med 12 % og kan altså fås for kun 36,95 – en besparelse på 5 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
EFFEKTIV TANDTRÅD Tandtråd fra Ekulf, der effektivt renser mellem dine tænder.
Tandtråden er lavet af en helt specielt fiber, der udvider sig mellem tænderne, så den tilpasser sig efter dine tænder, hvilket gør den yderst effektiv. VÆRD AT VIDE OM EKULF…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Ekulf MonoFloss Tandtråd 50 m (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Ekulf MonoFloss Tandtråd 50 m (1 stk) til kun 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TANDTRÅD TIL TÆTTE TÆNDER Effektiv tandtråd fra Ekulf, der er lavet af en tynd flad fiber, som gør den nem at bruge for dig med tætte tænder.
Tandtråden har en frisk mintsmag. VÆRD AT VIDE OM EKULF MONOFLOSS TANDTRÅD 50 M Tandtråden er 50 meter lang og…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Ekulf Implant Floss Tandtråd (50 stk)

Sidste produkt på vores liste er Ekulf Implant Floss Tandtråd (50 stk) som vi har fundet til 66,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
EKULF ImplantFloss er tandtråd der er specielt udformet til rengøring af bøjler, broer og implantater.Tandtråden er en plastbelagt stiv tråd, der er udformet med en udflosset børstedel i midten.
Trådene som er rullet ind på en spole, trækkes ud og skæres…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ekulf tandtråd i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ekulf tandtråd:

Dyreste Ekulf Tandtråd på listen er Ekulf Implant Floss Tandtråd (50 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 66.00. Billigste udvalgte Tandtråd er Ekulf RiserFloss Tandtråd 30 m (1 stk) som du kan købe for 36.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 29.05 kr. – de 3 Ekulf Tandtråd vi har fundet koster i gennemsnit 50.65 kr.
Ovenstående Ekulf Tandtråd data og priser er hentet fra 3 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, Med24). Alle Ekulf Tandtråd tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandtråd guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandtråd blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandtråd: