Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Avivir tandpasta. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Avivir tandpasta tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: AVIVIR Aloe Vera Tandpasta u. fluor

  • Dagens pris: 59,95 kr.
  • Fundet hos Helsam
  • Mærke: Avivir

Sidste produkt på vores liste er AVIVIR Aloe Vera Tandpasta u. fluor som vi har fundet til 59,95 hos Helsam.

Forhandlerens beskrivelse:
Avivir Aloe Vera fluorfri tandpasta med frisk mintsmag styrker tandkødet samt mindsker rødme og irritationAvivir Aloe Vera fluorfri tandpasta er baseret på 60% Active Aloe®, som virker reparerende på ømt og hævet tandkød.
Q10 og allantoin medvirker desud…

Se hos Helsam ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Avivir tandpasta i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Avivir tandpasta:

Dyreste Avivir Tandpasta på listen er AVIVIR Aloe Vera Tandpasta u. fluor fra Helsam med en pris på 59.95. Billigste udvalgte Tandpasta er AVIVIR Aloe Vera Tandpasta u. fluor som du kan købe for 59.95 hos Helsam. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Avivir Tandpasta vi har fundet koster i gennemsnit 59.95 kr.
Ovenstående Avivir Tandpasta data og priser er hentet fra 6 butikker (Helsam, Helsebixen.dk, Netspiren, Well.dk, Med24, Helsegrossisten.dk). Alle Avivir Tandpasta tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandpasta guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandpasta blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandpasta: