Elektrisktandbørste.dk: Find blandt 1458 Produkter | 14 Kategorier | 43 Brands | 108 Forhandlere

Bedste Australian Bodycare Tandpasta: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Australian Bodycare tandpaste. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Australian Bodycare tandpaste

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Australian Bodycare tandpaste | ✅ Tandpasta-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Australian Bodycare tandpaste

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Australian Bodycare tandpaste som du kan finde lige nu.

  1: Australian Tooth Paste Fresh Mint 75ml.

  Hvorfor vælge Australian Tooth Paste Fresh Mint 75ml.?

  Med Tooth Paste Freshmint fra Australian Bodycare kan du nemt opretholde en god mundhygiejne og sundere tænder og tandkød. Tandpastaen indeholder Tea Tree Oil der bl.a. modvirker bakterier og hjælper med at behandle tandkødsproblemer. Derudover indeholder tandpastaen også flour for beskyttelse af tandemaljen hvilket forebygger huller i tænderne.Den friske smag af mint forebygger også mod dårlig ånde og efterlader en ren og frisk følelse i munden. Tandpastaen bruges 2 gange dagligt eller flere gange efter behov og sikrer dig sunde og plejet tænder samt tandkød.

  2: Australian Tooth Paste Coco & Zinc 75ml.

  Hvorfor vælge Australian Tooth Paste Coco & Zinc 75ml.?

  Australian Bodycare Tooth Paste Coconut & Zinc er en bakteriemodvirkende tandpasta som er særligt god til dig der har parodontose, blødende/ og eller ømt tandkød. Tandpastaen har en frisk smag af mentol og hjælper med at beskytte tandemaljen mod bakterier. Anvendelse:Børst tænderne morgen og aften med tandpastaen. Påfør ca. 1 cm tandpasta på en fugtigt tandbørste og børst tænderne grundigt i minimum 2 minutter. Spyt overskyende tandpasta ud og vent derefter minimum 30 minutter med at skylle munden, så man giver tandpastaen lov til at sidde og virke.

  Andre mærker af tandpaste

  På vores liste her har vi samlet de Australian Bodycare bedste tandpaste på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tandpasta til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top