Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Australian Bodycare tandpasta. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Australian Bodycare tandpasta tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Australian Bodycare Tandpasta Coconut & Zinc (75 ml)

  • Mærke: Australian Bodycare

Sidste produkt på vores liste er Australian Bodycare Tandpasta Coconut & Zinc (75 ml) som vi har fundet til 54,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Australian Bodycare Tooth Paste Coconut & Zinc er en bakteriemodvirkende tandpasta som er særligt god til dig der har parodontose, blødende/ og eller ømt tandkød.
Tandpastaen har en frisk smag af mentol og hjælper med at beskytte tandemaljen mod bakterier.
Anvendelse:Børst tænderne morgen og aften med tandpastaen.
Påfør ca. 1 cm tandpasta på en fugtigt tandbørste og børst tænderne grundigt i minimum 2 minutter.
Spyt overskyende tandpasta ud og vent derefter minimum 30 minutter med at skylle munden, så man giver tandpastaen lov til at sidde og virke….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Australian Bodycare Tandpasta på listen er Australian Bodycare Tandpasta Coconut & Zinc (75 ml) fra Helsebixen.dk med en pris på 54.95. Billigste udvalgte Tandpasta er Australian Bodycare Tandpasta Coconut & Zinc (75 ml) som du kan købe for 54.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Australian Bodycare Tandpasta data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Australian Bodycare Tandpasta tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandpasta guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandpasta blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandpasta: