Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde elektrisk tandbørste. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle elektrisk tandbørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Neno – Elektrisk tandbørste til børn

 • Dagens pris: 149,95 kr.
 • Fundet hos Coop.dk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Coop.dk.

Her kan “Neno – Elektrisk tandbørste til børn” fås til 149,95 kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Philips Sonicare Optimal White Elektrisk Tandbørste – Hvid

 • Dagens pris: 539,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Philips

Anden anbefaling har vi fundet hos Med24, hvor du kan købe Philips Sonicare Optimal White Elektrisk Tandbørste – Hvid til kun 539,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Elektrisk TandbørsteEltandbørsten her har en masse super smarte funktioner: blandt andet en tryksensor, der hjælper dig med at børste tænderne optimalt, så du opnår det rette pres uden at børste for hårdt.
Børsten kan…

Se hos Med24 ❯❯

3: Jack N´Jill Elektrisk Tandbørste Af Genbrugsplast 0-6 år (1 stk)

Næste anbefaling er “Jack N´Jill Elektrisk Tandbørste Af Genbrugsplast 0-6 år (1 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “Jack N´Jill Elektrisk Tandbørste Af Genbrugsplast 0-6 år (1 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 149,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ELEKTRISK TANDBØRST TIL BØRN Jack N´Jill Elektrisk Tandbørste Af Genbrugsplast 0-6 år (1 stk) er en elektrisk tandbørste til børn i alderen 0 til 6 år.
Denne sonic tandbørste er designet med et lysende LED børstehoved, der gør oplevelsen sjovere for børn…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Jordan TBT-200GY Jordan Smile elektrisk tandbørste (grå)

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Jordan

Produkt nummer 4 på vores “elektrisk tandbørste-liste” er Jordan TBT-200GY Jordan Smile elektrisk tandbørste (grå) som du lige nu kan købe for 299,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Plej dit smil med den elektriske Jordan TBT-200GY Jordan Smile tandbørste.
Takket være dens 2 hastigheder, trykkontrol, den lange batteritid og de udskiftelige tandbørstehoveder kan du holde dine tænder sunde….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Niceboy ION Sonic Elektrisk Tandbørste, Hvid

 • Dagens pris: 279,- kr.
 • Fundet hos Gixmo.dk

Forhandlerens beskrivelse:
NiceBoy ION Elektrisk Tandbørste Vi præsenterer Niceboy ION Sonic, højfrekvent tandbørste, der giver en fejlfri tandrensning.
Sonic anvender hele 40.000 svingninger pr.
minut og tilbyder flere forskellige rengøringstilstande for at imødekomme forsk…

Se hos Gixmo.dk ❯❯

6: Philips Sonicare Prestige 9900 elektrisk tandbørste HX999211 (champagne)

 • Dagens pris: 2499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Philips

Forhandlerens beskrivelse:
Philips mest avancerede elektriske tandbørste med dokumenteret sonisk teknologi kombineret med SenseIQ.
Fjerner op til 20 x mere plak* for ultimativ pleje.
Brug Philips Sonicare-appen til at børste med vejledning i realtid om tryk og hyppighed….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Oral-B PRO 970 elektrisk tandbørste

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Oral-B

Sidste produkt på vores liste er Oral-B PRO 970 elektrisk tandbørste som vi har fundet til 499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dine tænder og gummer den bedste behandling med lidt hjælp fra den elektriske Oral-B PRO 970 tandbørste.
Den er udstyret med 3D børsteteknik, 3 børsteindstillinger og der medfølger 3 forskellige børstehoveder….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste elektrisk tandbørste i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse elektrisk tandbørste:

Dyreste Elektrisk Tandbørste på listen er Philips Sonicare Prestige 9900 elektrisk tandbørste HX999211 (champagne) fra Elgiganten med en pris på 2499.00. Billigste udvalgte Elektrisk Tandbørste er Oral-B Batteridrevet Elektrisk Tandbørste 3+ År – Disney Prinsesser som du kan købe for 39.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 2460 kr. – de 7 Elektrisk Tandbørste vi har fundet koster i gennemsnit 5690.42 kr.
Ovenstående Elektrisk Tandbørste data og priser er hentet fra 17 butikker (Coop.dk, Med24, Helsebixen.dk, Well.dk, Helsam, NiceHair.dk, Elgiganten, Gixmo.dk, Mackabler.dk, Powerbanken.dk, Tony ApS, Homeshop.dk, Gucca.dk, Proshop.dk, Bazta.com, Plusshop.dk, Emmalys). Alle Elektrisk Tandbørste tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Elektrisk Tandbørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Elektrisk Tandbørste blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Elektrisk Tandbørste:

Fem gode grunde til at dine tænder bliver glade for en elektrisk tandbørste – og fem grunde til at købe en ordentlig en

En af de store fordele med en elektriske tandbørste er, at den gør alt arbejdet for dig. Altså bevægelserne bliver mere ensformige og korrekte. Du skal kun sørge for at bevæge tandbørsten fra tand til tand, og så klarer den elektriske tandbørste resten. Dejligt nemt.

 

Tandbørstningen bliver mere dybdegående

Med en elektrisk tandbørste bliver tandbørstningen mere dybdegående. Du opnår flere bevægelser per minut, og har virkelig mulighed for at gå helt i dybden med hver tand. Dermed er der markant mindre risiko for at der etablerer sig plak og bakteriebelægning på dine tænder. På den måde opnår du ganske enkelt også hvidere tænder og et flottere smil.

 

Du har lettere ved at holde tiden

Det anbefales, at du bruger minimum to minutter på din tandbørstning to gange om dagen. Dette er lettere at holde med en elektrisk tandbørste, hvor du kan styre tiden direkte på børsten. Tandlægerne anbefaler at dele munden op i områder. Dette kan den elektriske tandbørstes timer hjælpe dig med.

 

God for folk med motorikproblemer

Børn, ældre og andre kan have problemer med finmotorik. Det er helt naturligt. Med en elektrisk tandbørste er det bare meget lettere at styre tandbørstningen. Altså igen bliver hverdagen lettere.

 

Pænere design

Det er pænt at have en elektrisk tandbørste stående på dit badeværelse. Det gør dig gladere i din hverdag, og gæster vil også få et signal om at du har styr på det hele, også din tandbørstning.

 

Men der er dog vigtigt, at anskaffe dig en tandbørste af ordentlig kvalitet. Det er det blandt andet af nedenstående fem grunde

 

Længere drifttid og lille prisforskel

Batteriet er en essentiel del af din elektriske tandbørste. Test viser at der er stor forskel på batteriernes levetid. Derfor er det en god idé at vælge en elektrisk tandbørste af ordentlig kvalitet. De senere år er priserne på elektriske tandbørste af ordentlig kvalitet faldet markant. Dermed opnår du ikke en stor besparelse ved at gå lidt ned i kvalitet. Du får meget mere valuta for pengene ved at købe en ordentlig tandbørste.

 

Kan varsle forkerte bevægelser

Mange elektriske tandbørster af ordentlig kvalitet kan varsle dig, hvis du gør forkerte bevægelser når du børster tænder. Tandbørsten kan fortælle sig, hvis du trykker for hårdt på tænderne, eller hvis du gør bevægelserne forkert. Den elektriske tandbørste sender i givet fald et signal om dette.

 

Flere features

Med en elektrisk tandbørste af ordentlig kvalitet følger ofte også en tandbørste med flere funktioner. Altså du får en række features, som du ikke få med en billigere kvalitet. Det kan være forskellige måde som børsterne kører på eller bare programmer, der med fordel kan vælges. Eller det kan være en intervalmarkering, der viser, at det er tid til at skifte tand.

 

Tag med i badet

En række af de elektriske tandbørster af ordentlig kvalitet er hele vejen i gennem vandtætte. Dermed kan du tage dem med i badet. En god ting, når du står og har travlt om morgenen.

 

Hurtigere opladning

Elektriske tandbørste af bedre kvalitet oplader også hurtigere. Dermed skal du ikke vente længe på at du igen kan bruge din elektriske tandbørste.

Ikke overbevist om at en elektrisk tandbørste bør handles på internettet?

Nethandlen boomer frem, og flere og flere køber i dag deres elektriske tandbørster online.

Måske skal din næste elektrisk tandbørste også købes på nettet? Her får du i hvert fald 3 gode grunde til at gøre det.

Kan stadig få personlig betjening når du køber

Hvis man har været vant til at handle i specialbutikker hele sit liv og nyder den personlige kontakt der er mellem ekspedient og kunde kan man godt være bange for at miste den. Men bare fordi du handler på nettet behøver det ikke være helt uden personlig betjening.

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du køber elektriske tandbørster har de fleste webshops nemlig en chatfunktion hvor du kan skrive med dem eller et telefonnummer du kan ringe til, og på den måde stadig snakke med et menneske.

Du kan ofte få købet sendt gratis

De store internetbutikker har gjort livet svært for mange mindre webshops – men de har gjort livet nemmere for os kunder.

Det var nemlig dem der startede med at tilbyde gratis levering, og i dag kan du dårligt finde en webshop der ikke tilbyder gratis levering på ordrer over en vis størrelse.

Således også forhanderne her på elektrisktandbørste.dk – kig dem selv igennem og se hvor mange steder du kan købe elektriske tandbørster med gratis levering.

Det er meget simpelt at handle elektriske tandbørster

Du er allerede inde på elektrisktandbørste.dk, og herfra er det utroligt nemt at købe en elektrisk tandbørste. Du kigger bare på listen og finder det du skal bruge. Så går du til webshoppen.

Du har sikkert prøvet det mange gange før, men her taster du bare dine leveringsoplysninger ind. Så er der betalingen – det klares på få øjeblikke med dankort eller MobilePay. Og så er den elektrisk tandbørste købt – det var da nemt.

Se også

Vi kan også anbefale at du ser vores anden domæne føntørrer.dk.

Ud over elektrisktandbørste.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Måske kan du også lide:

Her på Elektrisktandbørste.dk skriver vi ikke kun om Elektrisk Tandbørste – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: