Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde tandpleje. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tandpleje tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vets Best Advanced Dental Tandpleje Spray – 14ml

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dyreverdenen.

Her kan “Vets Best Advanced Dental Tandpleje Spray – 14ml” fås til 35,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Vets Best Tandpleje Pulver til Katte – 45g

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe Vets Best Tandpleje Pulver til Katte – 45g til kun 65,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Trixie Dental Hygiejne Tandpleje Gel – Med Oksekødssmag – Til Hunde og Katte – 100g – – – –

Næste anbefaling er “Trixie Dental Hygiejne Tandpleje Gel – Med Oksekødssmag – Til Hunde og Katte – 100g – – – -“.

Dagens bedste tilbud på “Trixie Dental Hygiejne Tandpleje Gel – Med Oksekødssmag – Til Hunde og Katte – 100g – – – -” har vi fundet hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 35,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

4: DentaCur tandpleje til hunde og katte

Sidste produkt på vores liste er DentaCur tandpleje til hunde og katte som vi har fundet til 72,- hos MyPets.dk.

Se hos MyPets.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste tandpleje i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse tandpleje:

Dyreste Tandpleje på listen er Kommunal Tandpleje – Pia Wogelius – Bog fra Gucca.dk med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Tandpleje er Eldorado Skinkeben lufttørret, til hunde – snacks til tandpleje som du kan købe for 29.95 hos Os Med Kæledyr. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 4 Tandpleje vi har fundet koster i gennemsnit 243.19 kr.
Ovenstående Tandpleje data og priser er hentet fra 10 butikker (Dyreverdenen, MyPets.dk, Os Med Kæledyr, Proshop.dk, Med24, PetLux.dk, Dyrelageret.dk, Alttilhundogkat.dk, Gucca.dk, Plusshop.dk). Alle Tandpleje tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandpleje guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandpleje blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandpleje: