Du er landet på Elektrisktandbørste.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd tandbørste. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd tandbørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd Tandbørste Topanga Beach

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Konges Sløjd Tandbørste Topanga Beach” fås til 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Introducér de allermindste for tandbørstning med denne søde tandbørste/bidering fra Konges Sløjd.
Tandbørsten har er med almindelige tandbørstehoved i den ene ende og rundt håndtag i den anden ende med små dupper, så den også fungerer som bidering.
Håndta…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Konges Sløjd Tandbørste Shell

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd Tandbørste Shell som vi har fundet til 29,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
100% PLA 0-2 år…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Dyreste Konges Sløjd Tandbørste på listen er Konges Sløjd Tandbørste Topanga Beach fra Luksusbaby Danmark med en pris på 29.00. Billigste udvalgte Tandbørste er Konges Sløjd Tandbørste Topanga Beach som du kan købe for 29.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Tandbørste data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Konges Sløjd Tandbørste tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tandbørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Tandbørste blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tandbørste: